Sponsoreret

Der er aktiviteter for både store og små legebørn hos Hjarbæk Fjord Camping. Nyd en på én gang afslappende og aktiv campingferie for hele familien i naturskønne omgivelser i Midtjylland. Er I på udkig efter en børnevenlig campingplads, så er I havnet det helt rette sted.

Vil I svømme i poolen, dyste i minigolf eller skak, eller måske begive jer ud i at fiske i Hjarbæk Fjord? Der er rig mulighed for aktiviteter og udflugter på campingpladsen i Midtjylland. Vand, skov og bakker er den natur, der omgiver pladsen, og derfor indbyder et ophold her til en aktiv familieferie.

Et væld af muligheder for børn

På campingpladsen kan I komme helt tæt på dyr. Her bor nemlig både kaniner og geder, som børn og voksne må besøge og fodre. Når I har kælet med dyrene, kan I gå i Hurlumhejhuset. Her kan man se TV, gå på nettet og spille brætspil. Hvor højt tør I hoppe? Hvis energien stadig er i top, skal I huske at prøve trampolinerne og hoppepuderne, og inden I går tilbage i campingvognen, må I slå et smut forbi svævebanen, hvor I kan mærke suset i maven, når gyngen tager jer i frit fald hen over skovbunden.

 

Slut dagen af med en ”slapper” i hængekøjerne, og benyt jer så af muligheden for at lave bål og snobrød på bålpladsen sammen med de andre campister. Der er ingen tvivl om, at campingpladsen er en børnevenlig campingplads. Når først børnene kender pladsen og de mange aktivitetsmuligheder, er der gode muligheder for, at forældrene kan få lov at slappe af.

For HELE familien

Når Hjarbæk Fjord Camping inviterer hele familien, så mener de det i bogstaveligste forstand! Familiens firbenede, hunden, er nemlig også velkommen på dele af campingpladsen, ligesom den har sin helt egen legeplads – der er en hundeskov en spytklat fra pladsen.