Sponsoreret

Søger I én på opleveren, skal I tage til Frederiksdal Klatrebane. Her kan hele familien være med, når der skal være en spændende og udfordrende dag. Med luft under fødderne vil i få en sjov dag med naturoplevelser nær København.

Spænding og natur i ét

Hos Frederiksdal Klatrebane får I en uforglemmelig dag, uanset om det er familie, venner eller kolleger, der begiver sig ud på spændende udfordringer. Banerne er omringet af Frederiksdal Skovdistrikt, så I samtidig er omgivet af smuk natur forneden såvel som foroven med den flotte udsigt. Oplevelsen er for alle – store som små. Enkelte krav er dog en forudsætning for at deltage. Børn skal være over 135 centimeter høje, og så skal hver deltager veje under 120 kilo.

For børn og voksne

Parkens instruktører sørger for, at sikkerheden er i orden. Inden I påbegynder turen, skal I gennemgå en nøje instruktion samt forsøge jer på prøvebanen, så I bliver trygge ved udfordringerne. Så længe børn opfylder højdekravene, er det også muligt at holde børnefødselsdag i parken, så længe voksne er til stede. Der er tre forskellige klatrebaner, hvor den første er op til 7 meter over jorden, den anden op til 11 meter, mens den sidste er op til 15 meter høj. Banerne stiger i sværhedsgrad, så alle kan være med uanset erfaring og mod. Har I ekstra blod på tanden, afsluttes sidste bane med en svævebane i frit fald, hvor I gribes af et stort net. Der er ingen tvivl om, at I alle vil få en uforglemmelig dag fyldt med flotte naturomgivelser.