Sponsoreret

Overvejer du, om det er tid til nye briller – eller skal du først tage skridtet mod den første synsprøve? Uanset hvor du er i brille-processen, så er det godt at starte ud med at få tjekket synet. Men har du allerede den i hus, så er brillerne det næste skridt. Man siger, at briller gerne skal være en afspejling af personlighed – og mon ikke, der er noget om snakken. I dag findes der brillestel i alle afskygninger af forskellige former, farver, materialer og modeller, så der er med andre ord noget for enhver, personlig smag. Ved du, hvilken model der passer til dig, eller er du måske åben for at have flere par at skifte med? Mange skifter briller, når de skifter outfit, og derfor kan det være oplagt at vælge flere briller med forskellige udtryk og stil.

Briller med styrke og stil

Hos CrossEyes får du kyndig rådgivning, om hvilken styrke du skal have, og dermed også en vejledning i hvad det betyder for dit syn. Vil du vide mere om, hvilke muligheder der er? Bliv klogere på mulighederne hos CrossEyes, når du skal have briller med styrke. Du finder et udvalg, hvor styrke og stil går hånd i hånd, hvilket er vigtigt, hvis du skal have det maksimale ud af dine briller. Er brillerne forkert tilpasset til din styrke, eller er modellen alligevel ikke en, du finder dig tilpas med – så vil du med al sandsynlighed ikke få dem brugt. Derfor er det vigtigt at finde et par, der kan imødekomme dine behov på alle parametre, både når det gælder stil og styrke.