Sponsoreret

Voksne har mulighed for at sidde godt og afslappet, så hvorfor skal børn ikke? Hos RANPLAY.dk kan du finde lige præcis den børnesofa, der passer til dit barns alder, så alle kan sidde behageligt, når familien skal hygge sig.

Mange muligheder

Hos RANPLAY.dk finder du et stort udvalg af børnesofaer, der både er ideelle til dine egne børn eller til børnenes institutioner. Uanset hvilket rum sofaen er tiltænkt, fås den i regnbuens farver, nemlig både gul, blå, rød og grøn, der har et livligt mønster, der passer til de barnlige og glade sind. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt den passer ind, da både findes som en ganske almindelig 2 eller 3-personers, ligesom du kan få hjørnesofaer, der vender begge vinkler, så der er plads til dem i ethvert rum. Det samme er gældende, hvis sofaerne skal bruges i en institution, hvor der sagtens kan sammensættes en hyggekrog med et par sofaer sammen eller blot en enkelt.

Bløde kvalitetssofaer

Det skal være muligt for alle at sidde blødt og dejligt, og det sørger RANPLAY.dk for. De forskellige sofaer fås nemlig i forskellige siddehøjder. Den laveste er på 27 cm, mens den højeste er på 27 cm, og de er hver henvendt til de til de 2 til 6-årige og de 6 til 10-årige. Sofaerne er af høj kvalitet og i skum, der gør dem bløde og behagelige at sidde i. Med en børnesofa fra RANPLAY.dk kan hele familien samles omkring fjernsynet, og børnene får plads til et pusterum i institutionerne, så de atter er klar til leg.