Sponsoreret

Er du på udkig efter et eksklusivt og moderne ur, der skiller sig ud fra mængden?  Hos Swisstime – Rolex og andre luxusure kan du finde et bredt udvalg af de tidsløse Rolex-ure, som verden rundt er kendt for sine unikke detaljer og færdigheder.

Fra London til verdenskendt

Historien om Rolex startede i 1905, da den tyskfødte Hans Wilsdorf, som grundlagde en virksomhed i London, fik ideen om et armbåndsur, der både skulle være lettilgængeligt, pålideligt og elegant. Rolex-uret blev resultatet af ideen, og siden har urene spredt sig fra London til resten af verden. Den store popularitet er ikke at tage fejl af. Uret er af en helt særlig klasse, der er svær at hamle op med. Med fokus på detaljen, er der skabt et urværk med forskellige funktioner, der gør hver enkelt ur unikt. Du kan blandt andet få ure, der er vandtætte, har automatisk optræk, viser dato og har selvlysende visere samt indeks.

Et væld af stilarter

Swisstime har et stort udvalg af Rolex-ure, så der er noget for enhver. Størrelse på urkasserne varierer, og så fås de i forskellige farver, såsom guld/stål, rosegold og stål. Skiverne fås også i et væld af farver som sort, blå, grøn, sølv og brun, så du kan finde lige præcis det ur, der passer bedst til din smag og stil. Til at markere selve tidspunkterne kan du blandt andet vælge, om det skal være med almindelige tal, romertal eller de klassiske streger. Til hvert ur hører manualer, en boks samt certifikat, så du hurtigt kan få det i brug, og nyde dit eksklusive Rolex-ur.