Sponsoreret

Kunne du være frisk på en ferie, der byder på noget andet, end den plejer? Classic Golf arrangerer golfture for dig, der kunne tænke dig et afbræk fra hverdagen.

Kunne du tænke dig et golfophold, der giver dig en oplevelse for livet? Sådan en kan du få med Classic Golf. De arrangerer alt fra golfskoler til match-ture, luksusgolf og golfophold. Golf er efterhånden blevet en meget populær hobby og motionsform over hele verden, og nu kan du kombinere golfspillet med en dejlig, varm destination. Du kan nemlig både spille golf i Toscana og Prag, på øen Mallorca finder du hele 24 forskellige golfbaner, og i spanske Alicante finder du også 7 golfbaner. Men også lidt anderledes golfdestinationer som Tjekkiet, Irland, Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai findes, så du kan virkelig spille golf i hele verden.

Classic Golf vil gerne arrangere dit golfophold, så du kun behøver bestemme, hvornår du vil afsted, hvilke baner du vil spille på, hvor længe du vil afsted og hvor i verden du vil hen, så indhenter de tilbud til dig. De kan imødekomme langt de fleste ønsker, uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen, blandt andet på grund af de mange gode kontakter, de har, med både hoteller og golfbaner, flyselskaber og biludlejningsfirmaer.

Også Classic Golfs kunder er glade, og på siden finder du mange forskellige anmeldelser, blandt andet følgende fra Inger og Gunnar: “Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse.”