Sponsoreret

Har du fældet et træ, der er for stort til, du selv kan fjerne det fra haven, og står du også tilbage med stubben? Hos AJ Engros finder du et stort sortiment af flishuggere og stubfræsere, der klarer arbejdet for dig, så det ikke er nødvendigt at løfte tungt. Og de forhandler både med private og erhverv.

Fra træ til flis

Når et træ i haven eller hos virksomheden skal fældes, kan det være svært at skille sig af med. En god løsning til at gøre det nemmere for dig selv, kan være med en flishugger og en stubfræser, der sørger for, at træet bliver omdannet til flis. Mange typer træ kan bruges i maskinerne, så du altid har mulighed for at gøre brug af den nemmeste løsning. Når træet køres gennem huggeren, bliver det til flis, og det samme gælder for fræseren, der let og hurtigt fjerner stubben fra jorden. Hermed undgår du både at løfte tungt og transportere en masse træ, og så slipper du for et stort opgravningsarbejde af rod og stub. Når træet har været gennem maskinerne, bliver det til flis, som du kan sprede i havens bede, så det får en ny og nyttig funktion.

En hurtig løsning

Blandt udvalget får du blandt andet en benzindrevet flishugger med 7 hestekræfter, der med en skivehastighed på 2400 o/min. hurtigt omdanner grene og andet træ til flis. Blandt stubfræsere kan du få en med 15 hestekræfter, der har kraftige gummihjul med luft og justerbare håndtag, så den er let at håndtere. AJ Engros forhandler kvalitetsprodukter, der gør havearbejdet lettere for private og erhverv.