Sponsoreret

Mangler du inspiration til noget nyt, smukt børnetøj? MarMar Copenhagen laver børnetøj med et klassisk og nedtonet look.

Unikt børnetøj, der har et klassisk, nedtonet og cool look er, hvad du møder, når du træder ind i MarMar Copenhagens verdens af modetøj til børn. Samtidig er det også en verden fuld af kontraster, fordi tøjet på samme tid er nedtonet og street. Kollektionerne bliver produceret med komfort i højsædet og sikrer dermed, at dine børn kan fokusere på at opleve verden på deres præmisser, når de går i MarMar børnetøj.

Kvinden bag det smukke og unikke design er Marlene Anine Holmboe, der er uddannet fra Danmarks Designskole. Hun startede sin karriere med at designe for andre kendte danske børnetøjsmærker, men hun kunne ikke holde lysten til selv at skabe tøjet tilbage, og derfor etablerede hun i 2008 MarMar Copenhagen.

En af de ting, der også kendetegner MarMar Copenhagen er omtanken for miljøet. Alt tøj er såvidt muligt produceret i Oeko-Tex tekstiler, hvilket er din garanti for et slutprodukt uden kedelig kemi. Find blandt andet denne smukke, brune og prikkede top, der har en fin, naturlig jordfarve, samtidig med, at den er produceret i 100 procent bomuld. Hvis din datter mangler en top, der både er festligt, men som også er cool og måske lidt anderledes, så denne det perfekte valg. Generelt er der meget af tøjet fra MarMar Copenhagen, der er lavet i farver, der kan passe til både drenge og piger, og på den måde kan du også handle med omtanke, sådan at tøjet kan genbruges, alt efter hvilket køn, du måske får næste gang.