Sponsoreret

Åreknuder er en lidelse, der opstår hos mange danskere, som følge af et øget tryk i kroppens venesystem. Groft sagt så handler det om, at årenes vægge er for svage, og derfor buler de ud, når trykket bliver stort. Trykket kan forekomme af forskellige årsager – heriblandt graviditet og fødsel, overvægt, årebetændelse eller tykt fedtlag på benene. Lidelsen kan være til stor gene allerede i begyndelsen, fordi de slyngede årer både kan være ømme, sviende og give anledning til kosmetiske udfordringer.

Måske kender du selv til det? Åreknuder er en fremadskridende lidelse, der vil udvikle sig, hvis ikke den behandles. De kosmetiske udfordringer er den største årsag til, at folk søger lægehjælp med henblik på behandling. Det skyldes, at åreknuderne er tydelige, medfører uklædelig misfarvning samt hævede ben – hvilket de færreste synes om.

Professionel behandling af åreknuder

Oplever du symptomer for åreknuder? Foruden de kosmetiske gener, kan åreknuderne i et tidligt stadie også medføre ømhed, krampe, hævelse, tyngde og uro. Som åreknuderne udvikler sig, vil generne blive værre med tiden. Åreknuder kan dog sagtens behandles – både med henblik på at fjerne dem, og naturligvis også årsagen til, at de er der. Hos Åreknudeklinikken Varix får du professionel behandling af åreknuder, uanset hvilket stadie, syndommen ligger på. Alt efter hvor fremskreden lidelsen er, vælges den behandlingsform, der vil give det bedste resultat. Målet er, at skabe et tilfredsstillende og vedvarende resultat. Åreknuder kan behandles med operation, ultralydsvejledt skum, Vnus Closure eller en kombination heraf.