Sponsoreret

Går du og leder efter Snickers jakker? De har den ultimative varme og komfort, de er slidstærke og giver dig en pålidelig beskyttelse.

Hvis du mangler en slidstærk men blød vinterjakke, der giver dig lige præcis den beskyttelse, du har brug for, når arbejdsforholdene er både kolde og tørre, så er en sneakers jakke den perfekte partner for dig. Den giver dig den ultimative varme og komfort, og du er sikker på at kunne holde dig både tør og varm. Sikkerheden er også i særklasse. Vejr og vind spiller nemlig en stor rolle, når du arbejder uden for, og derfor skal dit arbejdstøj også kunne klare at holde dig varm.

Du kan blandt andet finde Snickers Parka Arctic Winther-jakken, der har forbøjede ærmer med ergonomisk snit, der sikrer en naturlig arbejdsstilling, og som giver dig masser af bevægelsesfrihed. Derudover er der forstærkninger i lænden og manchetter, sådan at jakken holder bedre. Der er også en klimaregulering i taljen, sådan at du kan lukke og åbne for gennemstrømning og ventilation. Derudover er der store, varme lommer, både foran, på brystet og bagtil, hvor du kan opbevare dine handsker. Sidst er der reflekseffekter på bryst, lommer, skuldre, hætte og ryg, sådan at du altid er så synlig og sikker som muligt.

Snickers Workwear arbejder tæt sammen med de bedste testlaboratorier og institutter i Europa for at sikre, at deres tøj er i en høj kvalitet og lever op til kundens forventninger. De har en flok testere ansat, der alle er krævende og hårdtarbejdende fagfolk, der sætter de nye designs på en hård prøve og vurderer alt fra tøjets funktionalitet, komfort og beskyttelsesevne til kvalitet og slidstyrke.