Sponsoreret

Leder du efter den perfekte julegave til familiemedlemmet, som elsker biler med høj fart? Scalextric er det ultimative racerbanesystem, hvor små biler kører mod hinanden. Racerbanen er aldersinddelt, og kan derfor bruges af drenge og piger i alle aldre.

En stor flot racerbane hvor bilerne kan race mod hinanden, er næsten alle drenges ultimative drøm. Er du en af dem, som ligger en julegave med Scalextric racerbanen under træet, vil det garanteret blive en af de mest populære julegaver i år – især hos drengene.

Hos Scalextric findes der en lang række forskellige færdige sæt. Det er derfor muligt at starte i det små og derefter udvide banen til et højere niveau. I systemet er det også muligt at tilføje nye biler, banestykker og forskelligt tilbehør, så I kan bygge den ultimative racerbane over længere tid.

Hver eneste Scalextric bil er aldersinddelt, hvilket betyder, at bilerne kan bruges af børn helt ned til 3års alderen. Er du i tvivl om, hvilket sæt du skal vælge til julegaven, kan denne aldersinddeling være en god rettesnor til at vælge det rigtige.

  • Fra 3 år og op = My First Scalextric
  • Fra 4 år og op = Micro Scalextric
  • Fra 5 år og op = Standard Scalextric + ARC One/ARC Air
  • Fra 8 år og op = Digital Scalextric + ARC Pro

En racerbane af høj kvalitet

Scalextric bilerne er lavet i en god kvalitet, og er af den grund blevet et meget populært stykke legetøj indenfor racerbiler. Her er intet overladt til tilfældighederne. Det interessante ved banerne er, at der hele tiden bliver udviklet nye modeller. Man kan vælge mellem klassiske racerbiler, almindelige banebiler og Formel1 biler. Med andre ord er der i systemet med Scalextric biler for enhver smag og til alle aldre.