Sponsoreret

Der er absolut ingen tvivl om, at smykker fuldender dit look uanset lejligheden. Smykker er altid prikken over i’et. De er ofte meget personlige, da de kan være en gave fra en helt speciel person eller arvestykker fra et kært familiemedlem. Spørgsmålet er bare, hvilke smykker fungerer optimalt og hvornår?

Vi har fundet nogle enkle tips, som vi håber du vil finde nyttige, når du skal vælge smykker til enhver lejlighed.

Træk i arbejdstøjet

Typisk er det bedst at have små enkle smykker på såsom Susanne Friis Bjørner smykker, når du er på arbejde. Find frem til stilfulde og sofistikerede smykker eventuelt med en smule farve. Undgå smykker der er alt for store og prangende.

Tag til fest

Til fester kan du bevæge dig ud i meget farverige og glimtende smykker. Du skal bare sørge for, at smykkerne matcher det stof, som dit festtøj er lavet af. Tyndt stof kræver fine og enkle smykker, mens tykkere stof sagtens kan bære, at du tager store og tunge smykker på.

Formelle begivenheder

Skal du til et fint middagsselskab, en gallapremiere eller en officiel begivenhed? Så er det blevet tid til at dykke godt ned i smykkeskrinet for at finde de klassiske og tidløse smykker frem. Perler er et rigtig godt valg, da de passer til alle farver og outfits. Vælg øreringe, halskæder og armbånd i matchende perler.

Antikke smykker er ligeledes perfekte til disse lejligheder. Antikke smykker har nemlig en historie og viser, at der er klasse over dig.