Sponsoreret

Hvis du lider af høretab, så er japebo.dk hjemmesiden for dig, hvor du kan finde al slags udstyr lige fra høreapparater fra de største producenter til alverdens tilbehør.

ReSound har produceret innovative høreløsninger siden 1943, og så er de et verdens største producenter af høreløsninger. De kombinerer solid teknologi, audiologisk indsigt, nytænkning og forståelse for høreapparatsbrugere, og sammen udgør det den perfekte kombination til at udvikle de bedste høreløsninger. Japebo.dk har både høreapparater fra de første producenter samt tilbehør og produkter til vedligehold. Du kan også finde trådløst tilbehør.

ReSound har et ønske om et forbedre livskvaliteten for personer med høretab men også for deres familie og venner. De har udviklet den prisvindende ”smart hearing”-teknologi, som hjælper høreapparatsbrugere til at møde forståelse fra og kommunikere bedre med deres familier og venner. Teknologien er blandt andet med til at tilpasse lydniveauet til der, hvor du er, sådan at hvis du eksempelvis sidder på en støjende restaurant, så kan du stadig samtale med dem, du sidder med.

Hvis du i stedet har brug for at kunne høre flere mennesker i en større forsamling, så er Multi Mic fra ReSound teknologien, du behøver. Her får du en trådløs mikrofon, der kan bruges som bordmikrofon, så den effektivt fanger alle lydene omkring bordet, eksempelvis til familiemiddage eller større sammenkomster.

Vedligeholdelse er altafgørende, hvis du gerne vil beholde dit høreapparat længst muligt. Det er også vigtigt at have ekstra batterier liggende, og så er rengøring af apparaterne alfa og omega. Japebo.dk har også et stort sortiment af produkter til at rengøre og vedligeholde dine apparater. Find produkterne her: https://japebo.dk/produkter/4-resound/