Sponsoreret

Mangler jeres apotek en kærlig hånd og noget nyt inventar? Inventa leverer alt fra inviduelle løsninger til totalløsninger, og alt, hvad de leverer, er nøje gennemarbejdet.

Noget af det, der er allervigtigst, når man har en butik, det er inventaret. Indretning og design er det, der tiltrækker kunder, og samtidig er det også vigtigt, at funktionaliteten ved inventaret er i orden, sådan at medarbejdere har de bedst mulige forhold at arbejde under.

Inventa er en af Danmarks førende producenter af inventar inden for alle brancher, og de er din bedste ven i processen med at få lavet inventar til din butik, samtidig med at få den indrettet og designet på bedste måde. Inventa har næsten 70 år i branchen, hvorfor de ved, hvad de laver. Og med mottoet “Et ord er et ord” er de en meget troværdig samarbejdspartner, som du kan regne med. De har en stab af medarbejdere, der leverer stærke designs, solidt håndværker, og som opfylder dine behov og ønsker. De kan tage dig med i alt fra planlægning til design, indretning og den praktiske produktion.

Hvis du vælger Inventa som samarbejdspartner, så får du en løsning, der er nøje gennemarbejdet. Det gælder lige fra den spæde start og idéfasen og til det færdige resultat, og du kan både vælge individuelle løsninger og totalløsninger. De kan klare det hele, og de er med i så det omfang, du ønsker det. Find mere information om inventar til apoteker hos Inventa.