Sponsoreret

Små børn har en sensitiv hud, som ofte er følsom overfor alt, hvad den bliver udsat for. Ved at købe økologisk børnetøj sikrer du, at dit barn ikke udsættes for noget, den ikke var brug for – heri bruges nemlig ikke skadelige kemikalier.

Serendipity er et økologisk børnetøjsbrand i høj kvalitet til børn., men også til helt små præmature babyer. Det danske brand fremstiller bæredygtigt tøj til børn i alderen 0-6 år. Stilen er enkel og appellerer til den skandinaviske stil.

Mærket har fokus på at producere designs, der yder den bedste komfort til dit barn. Du finder en lang række af basistøj, der kan kombineres på kryds og tværs. Hver kollektion har altid sæsonens farver. Find Serendipity produkter her.

Hvad er økologisk bomuld?

For at kunne kalde bomuld for økologisk er der en række krav, som skal opfyldes nøjagtig ligesom med økologiske fødevarer. Et økologisk landbrug, der dyrker bomuld, må eksempelvis ikke gøre brug af pesticider. Idag er der mange brands herhjemme, der gør brug af økologisk bomuld til hele eller dele af børne-kollektionerne.

Dine to pejlemærker

Når du vil købe økologisk børnetøj, så kig om det er GOTS-certificeret. Det gør nemlig, at du kan være sikker på, at tøjet er fri for fluorerede stoffer, som er hormonforstyrrende. GOTS-certificeret tøj indeholder heller ikke azofarvestoffer, der kan fremkalde allergi og kræft.

Du bør også kigge efter, om tøjet er Oeko-Tex-certificeret, selvom det egentlig ikke har noget med økologi at gøre. Det er et sundhedsmærke for tekstiler, der garanterer, at tøjet ikke afgiver sundhedsskadelige stoffer ved brug af det.