Sponsoreret

Når du skal på efterskole, er der stort set frit valg på alle hylder i forhold til sjove og spændende linjer. Du kan få et fantastisk skoleår, hvis du vælger et linjefag, der matcher dine interesser. Derfor bør du altid starte med at finde ud af, hvad dine interesser rent faktisk er.

Sport, natur og sammenhold

Vælger du eksempelvis en Adventure efterskole, kommer du til at beskæftige dig med en masse spændende og udfordrende sport. Du skal være frisk på at dyrke sporten udendørs uanset vejrforholdene. Det er lidt mere ekstreme former for sport, du skal lære at kende. Samtidig skal du være en god kammerat, der hjælper dine nye venner til at overskride grænser, ligesom at de skal være der for dig.

Vandaktiviteter, beviser og førstehjælp til vands

Du har også mulighed for at vælge en Waterlife-linje. Her skal du tilbringe en masse tid i og på vandet med aktiviteter som sejlads, kajak, vandski, windsurfing m.m.

Undervejs i forløbet er der en del teori, hvor du kan opnå at få et duelighedsbevis, kajakbevis og instruktørbevis til windsurfing. Du skal naturligvis også lære noget om førstehjælp på vandet, da det er et vigtigt redskab.

Teknologi, apps og robotter

Er du vild med teknologi, kan du søge ind på en Teknologi-linje. Her lærer du alt om både hardware og software. Det er en projektorienteret linje, hvor du arbejder med at udvikle en robot, opbygge en hjemmeside fra bunden, programmere en app m.m. Du kommer rundt om emner som idéudvikling og innovation samt projektledelse og iværksætteri.