Sponsoreret

Er du på udkig efter nitril-engangshandsker, så kan du hos den danske virksomhed Lomax finde et stort udvalg af engangshandsker i høj kvalitet. Nitrilhandsker er gode til dig, der har med personlig pleje, madvarer eller rengøring at gøre til daglig. Handskerne er nemlig det perfekte værn til at beskytte dine hænder på den bedste måde, både når det handler om virus og bakterier, men også når det handler om rengøring og diverse kemikalier.

Nitril engangshandsker beskytter ikke alene dine hænder mod vand, sæbe samt virus, de beskytter også dine hænder for visse former for kemikalier. Alene af den grund kaldes nitrilhandskerne også for medicinske handsker, fordi de kan bruges i mange sammenhænge. Handskerne er allergivenlige, og har du brug for at have et par handsker, som du kan have på længere tid ad gangen, skal du vælge en handske i nitril.

Hos Lomax kan du finde flere forskellige størrelser af nitrilhandsker, der alle sammen er pudderfrie. Det er nemlig vigtigt, at handskerne sidder behageligt på dine hænder, samt at de giver dig den bevægelsesfrihed. De må hverken være for store eller for små, for hvis de er enten det ene eller det andet, mister du følingen, med det du laver. Du kan vælge nitrilhandskerne i forskellige størrelser large, medium og small.

Vælger du at købe nitrilhandsker hos Lomax, så skal du forvente at få en engangshandske med en høj slidstyrke, da de holder i lang tid. Derudover forhindrer de også små ridser på hænderne, når du arbejder.