Sponsoreret

Den rette håndvask fuldender looket både i køkken, på badeværelset og i bryggerset. Derfor er det vigtigt at finde den håndvask, der passer allerbedst til resten af rummet.

En håndvask er i teorien blot et praktisk element i et rum, men det kan også være det, der løfter et rum og fuldender et look. Derfor er der også kommet meget mere fokus på håndvaske. De fås ikke længere kun i firkantede stål-versioner. De fås i messing, porcelæn, marmor, sten og meget, meget andet. De fås i runde, ovale, firkantede former, de fås i dybe og knapt så dybe versioner.

Der er så at sige en vask til hvert et hjem, hver en bordplade, hvert et rum. Uanset hvilket look, du går efter, så kan du få en håndvask, der matcher det. Design4home er en virksomhed, der blandt andet forhandler smukke håndvaske i alverdens former og materialer. Du kan blandt andet finde en flot, hvid håndvask, der har form som en oval skål, og som derfor står ud i et rum. Den ville især gøre sig godt på et badeværelse, hvor håndvasken mest bruges til at vaske hænder i. Håndvasken er italiensk design, hvorfor der er kælet for detaljen.

Faktisk er alle håndvaske fra Design4home håndlavede fra forskellige områder i Italien, hvilket gør hver enkelt håndvask helt unik. Når du først har valgt, at du skal have en rund håndvask på en bordplade eller underskab, er næste skridt at finde ud af, hvor armaturet skal sidde. Nogle modeller giver mulighed for, at armaturet kan sidde på selve håndvasken, hvorimod det på andre modeller skal sidde i bordpladen eller i væggen. Se det store udvalg og find din næste håndvask her.