Sponsoreret

Et hjem skal være behageligt at bo i. Dette gælder også, når det bliver mørkt, og her er belysningen et vigtigt aspekt. Uanset om du går efter klar og strålende belysning eller afdæmpet stemningsbelysning, bidrager bordlamper til at gøre hjemmet indbydende.

Læs videre, og lær mere om, hvordan du kan belyse dit hjem med bordlamper!

Tips og tricks til at belyse dit hjem med bordlamper

Det er ikke nødvendigvis simpelt at planlægge belysningen i hjemmet. Her er tre tips til, hvordan du kan gøre dit hjem mere behageligt med bordlamper:

  1. Vælg bordlamper, som komplementerer rummet. Dine bordlamper bør passe ind i indretningen, så gå derfor efter bordlamper, som matcher rummets stil og udtryk.
  2. Placér dine bordlamper strategisk i rummet. Du kan få et rum til at virke større ved sætte en bordlampe i mørke hjørner. Dertil passer bordlamper også godt til at belyse siddepladser, da den bløde belysning gør området mere velkommende.
  3. Sørg for, at bordlampens proportioner passer til placeringen. En bordlampe kan virke malplaceret og overvældende, hvis den eksempelvis er stor i forhold til det bord, du placerer det på.

Lamper der passer ind i alle hjem

Er du på jagt efter flotte bordlamper, bør du overveje at tjekke Dyberg Larsens udvalg ud! Brandet har en filosofi om, at alle skal have råd til lækkert design. Derfor er du altid sikker på at finde smukke stilrene lamper til budgetvenlige priser i deres sortiment.