Sponsoreret

Uanset om det handler om ballet, moderne dans, street/funk eller hiphop, så kan et ophold på en efterskole med dans, måske være helt oplagt for din søn eller datter, hvis han eller hun drømmer om en fremtid som danser. På Vestsjællands Idrætsefterskole er der rig mulighed for at dyrke interessen inden for dans, uanset om det handler om hiphop, ballet, moderne dans eller sågar street/funk.

 

Vælger dit barn at gå på Vestsjællands Idrætsefterskole, er der god mulighed for at stifte bekendtskab med mange forskellige stilarter af forskellige danse. Vælger dit barn samtidig at gå på skolens danselinje, kan han eller hun se frem til en uge hvor der er tilrettelagt hele 6 danselektioner hver eneste uge. Hver time byder på opvarmning, hvorefter der bliver arbejdet med teknik og forskellige koreografier.

 

Lyder et ophold på en efterskole, hvor der er god mulighed for at dyrke alt indenfor dans, så er et ophold på en idrætsefterskole, måske lige noget for dit barn. Måske har I allerede fundet et par skoler som kunne være interessante, og er dette tilfældet så er det altid en god ide at besøge et par stykker.

 

Har I lyst til at vide mere om Vestsjællands Idrætsefterskole, og hvad det er den kan byde i forhold til dans, læring og faglighed, så tilmeld jer på et af skolens infomøder. Her vil der være rig mulighed for at få svar på de eventuelle spørgsmål I måtte have, angående et nyt skoleår på en idrætsefterskole.