Sponsoreret

Mangler du glas på mål? Skal du bruge glas i særlige størrelser, er det med at kontakte Glasse.dk. Det er ikke altid, standardmål passer, der hvor du skal bruge det, og det er netop derfor, Glasse.dk står klar til at hjælpe dig.

Særlige mål til dine projekter

Er du i fuld gang med at renovere dit badeværelse, og mangler du et nyt spejl på specielle mål eller måske brusedør eller -vægge, hvor standardmål ikke passer? Det kan også være, at du mangler glasplader til hylder, eller måske skal du have nye termoruder i særlige mål? Glasse.dk står klar til at hjælpe dig med glas på mål. Det vil sige, at når du har særlige mål til dit projekt, så hjælper Glasse.dk dig med at finde de helt rigtige løsninger. De er nemlig specialister i glas, og så bearbejder de det selv, hvilket gør det muligt for dem at bearbejde alle former for glasprodukter.

Mange års erfaring

Kender du Glasse.dk, eller er det første gang, du stifter bekendtskab med dem? Når du kontakter Glasse.dk, kan du trygt stole på, at du er i gode hænder. De har nemlig mange års erfaring, og så har de faste relationer og aftaler med leverandører, der har forskellige råmaterialer. Det betyder, at det er allerhøjeste kvalitet, du får hjem, når du bestiller glas på mål hos Glasse.dk. Er du i tvivl om størrelsen på glasset, hvilke løsninger der er bedst, eller har du spørgsmål, så er det bare at kontakte dem. De står nemlig klar til at svare på spørgsmål, rådgive og hjælpe, så det er den helt rigtige løsning, du får hjem.