Sponsoreret

Leder du efter en nem og effektiv løsning til udendørs rengøring? I så fald er en højtryksrenser et oplagt valg. Med en højtryksrenser kan du rengøre terrassen, indkørslen, bilen, husets facader og meget mere.

Gør rengøringen let som en leg

En højtryksrenser er et utrolig alsidigt redskab, som kan bruges til stort set al udendørs rengøring. Normalvis kan det kræve hårde midler og godt med knofedt at komme af med besværligt snavs, men ved hjælp af højtryksrenserens enkle men dog fantastiske egenskaber kan du fjerne genstridigt skidt helt uden sved på panden.

Alt du skal bruge er vand

En højtryksrenser fungerer ved hjælp af en kombination af højtryksvand og justerbare dyser. Først forsynes den med vand enten fra en haveslange eller højtryksrenserens egen vandtank. Herefter pumpes vandet ind i en højtrykspumpe, som øger trykket og intensiverer vandstrålens styrke. Når højtryksrenseren er klar til brug, tager du blot pistolen for enden af vandslangen, sigter på det sted, du vil rengøre, og trykker på aftrækkeren.

Højtryksrenseren klarer alle overflader

Højtryksrenserens effektive rengøringsmetode er yderst alsidig og ideel til et hav af udendørs rengøringsopgaver. Den kan klare alle former for fliser, planker og andre overflader, herunder terrasser, indkørsler, fortove, terracottafliser, trædæk og husfacader. Uanset hvor du har problemer med snavs, alger, mos eller pletter, er højtryksrenseren din bedste ven.

Havemøbler, poolområder og bilvask

Med en højtryksrenser kan du også vaske havemøblerne rene, og er du den heldige ejer af en pool, så kan du også bruge den til at fjerne både alger og snavs fra hele poolområdet. Derudover kan du med en mindre kraftig trykindstilling også bruge højtryksrenseren til bilvask, og skruer du i stedet godt op for trykket, så kan den blive kraftig nok til at fjerne ekstra genstridigt snavs – selv graffiti.