Sponsoreret

Er du lyshåret og træt af det gule skær efter farvning? Du kender sikkert allerede til Silver shampoo. Produktet er en gave for dig, der vil af med de gule toner og i stedet have fremhævet kolde farver.

Til blondt og gråt hår

De seneste år er Silver shampoo væltet ind på det danske marked. Det er at finde hos de fleste frisører, og det er uden tvivl en gave for dig, der er træt af det gule skær, når dit hår bliver farvet blond. Shampooens blå eller lilla farve kan se giftig ud, men det er ganske enkelt en genstridig farver, der sørger for at vedligeholde den koldere farve i håret. Silver shampoo er dog ikke kun for dig med blondt hår. Har du gråt hår, kan Silver shampoo være løsningen, hvis du ønsker et hvidere og endnu køligere skær. Det giver en glans, og så får dit hår et frisk og moderne look, du helt sikkert vil blive glad for. 

Prøv noget nyt

Smart for shampooen er, at den er ganske nem at bruge. Når du er i bad, skal du tilføre den, som var det en almindelig shampoo og lade det sidde i nogle minutter. Du kan selv være herre over den kolde farve; lader du den sidde længe, bliver resultatet tydeligere, og ønsker du et lettere koldt skær, skal det sidde i kortere tid. Måske har du allerede erfaring med Silver shampoo, eller måske går du og overvejer at forsøge dig med det. Uanset hvad så giver det håret et moderne look, og så er det en god løsning, hvis du trænger til, at der skal ske noget nyt.