Sponsoreret

Der er dem, som bare skal til udlandet i sommerferien for at slænge sig på stranden eller ved poolen. Men så er der modsat dem, som elsker at holde ferie i Danmark og at nyde sommeren herhjemme.

Er du i dilemma om, hvordan ferien skal holdes i år, så tag et kig her – for har du overvejet en campingferie?

Camping er sjovt og hyggeligt

Vi tør godt påstå, at camping er for alle aldre – børnefamilier, venner og veninder og kærestepar. Det er en hyggelig og alternativ måde at være sammen på. Du behøver ikke eje en stor fancy campingvogn for at kunne tage på camping – for et telt har bestemt også sin charme.

Hjarbæk Fjord Camping

Du har måske allerede taget beslutningen om, at denne sommerferie står på camping med hele familien, men I mangler en god anbefaling på en særligt god campingplads. Der findes mange campingpladser i Midtjylland, men tag lige et kig forbi hjarbaek.dk. Denne campingplads ligger lige ved Limfjorden, så her vil du bestemt for en enestående oplevelse med smuk en udsigt og naturskønne oplevelser. På denne campingplads er der et væld af aktiviteter såsom cykling, kajak, sejlads, minigolf og ikke mindst smukke ruter i den friske natur, så I kan nyde en gåtur.

Hjarbæk Fjord Camping er også særligt velegnet til børn, da de har en stor legeplads på 3000 m2. Og er du ikke lige til at ligge i telt en hel uge, så er det også muligt at leje hytter på denne campingplads.

Camping er i hvert fald en oplagt mulighed for at opleve noget sjovt, hyggeligt og afslappende i løbet af sommeren. Du behøver ikke hoppe på en flyver for at få nogle fantastiske sommerferieoplevelser.