Sponsoreret

Er du på udkig efter en ny autolift eller MC lift, skal du endelig tage et kig forbi AJ Engros. Klik her, hvis du vil se udvalget, der indeholder lifte med hver deres særlige egenskaber.

Kom hele vejen rundt om bilen

Udvalget af autolifte og MC lifte spænder bredt. Du kan blandt andet finde søjlelifte, saxelifte, kørebanelifte og klargøringslifte til bilerne. Alle liftene fungerer på hver sin måde. Søjleliften kræver ganske lidt plads, da den med én eller to søjler formår at løfte bilen ganske hurtigt op. Søjlen med en enkelt lift er ekstra smart, da den kan flyttes, når den ikke er i brug, så du har plads til andre værktøjer. Også saxeliften er god til knap så store værksteder, da den ikke fylder meget, når den sænkes helt i bund.

MC lifte

Er du i stedet på udkig efter en motorcykel lift, kan du blandt andet få en med luftpumpe eller elhydraulisk. Desuden fås disse også i forskellige modeller, der passer til forskellige antal kilo, blandt andet 150 til en scooter eller knallert og 450 til en motorcykel.

CE-godkendt

Uanset hvilken form for lift du søger, så er de alle redskaber, der er med til at gøre hverdagen på værkstedet nemmere. De gør det muligt at komme rundt på alle lede og kanter på køretøjerne, så syn og eventuel reparation lettere kan foregå. Samtlige produkter er CE-mærket, hvilket er lig med, at de er undersøgt og godkendt af et bemyndiget organ og dermed opfylder alle lovkrav for at blive solgt. Hermed kan du trygt stole på, at du investerer i et kvalitetsprodukt fra AJ Engros.