Sponsoreret

Findleasing.nu er stedet, hvor du kan finde mange biler af mærket Citroën, som kan leases til favorable priser.

Findleasing.nu er sitet, hvor en masse forskellige bilforhandlere rundt om i landet slår biler op, som kan leases. Citroën leasing er en af de populære bilmærker, der kan findes på siden. Det franske bilmærke er kendt af det fleste, og især modellerne C1, C2 og C3 er populære indenfor privatleasing.

Citroën er en af de største producenter på markedet med over 1,3 millioner biler solgte om året. André Citroën grundlagede og producerede den første bil i 1919, og var den første fabrikant til at tilbyde leasing af et bilmærke tilbage i 1921. Det betyder, at Citroën har en lang og stolt tradition indenfor leasing af biler.

Flere forskellige typer leasing

Der findes flere forskellige typer leasing aftaler, der kan købes, når du skal finde din nye bil. Der er både mulighed for privat og erhvervsleasing, hvor privatleasing ofte er af de mindre modeller, mens erhvervs- eller flexleasing kan være af modellen C5, der er en lidt større bil.

Leasingperioden varierer fra forhandler til forhandler og kan for eksempel være 24 eller 60 måneder. Derfor er det muligt at få leasingen til at passe med egne behov for brug af bil.