Sponsoreret

Er du og familien ikke helt færdige med at holde ferie, og har I campingvogn, så bør I helt sikkert overveje at tage på vintercamping på Hjarbæk Fjord Camping. Besøg deres hjemmeside og læs mere om de fantastiske vintre på pladsen.

Vinterafslapning i naturen

Der er ingen tvivl om, at det er noget helt særligt at nyde sommeren på en campingplads, hvad enten det er i det ganske danske eller udenfor landets grænser. En ferie i campingvogn er lig med hygge, samvær, grillaftener og masser af afslapning blandt pladsens andre campister. Nogle er fastliggere, andre vender tilbage år efter år, mens andre igen camperer på forskellige pladser hvert år. Er I campister kender I helt sikkert til den sommerlige stemning på campingpladsen, men har I prøvet vintercamping? Hos Hjarbæk Fjord Camping kan I campere og opleve en helt unik vinter i campingvognen, hvor der er fred og ro og masser af natur at gå på opdagelse i. 

Sjov og nærvær for hele familien

Hjarbæk Fjord ligger midt i naturen og væk fra byernes travle trummerum, så I er sikret afslapning på højeste niveau. Om vinteren er der ingen pladsgebyr, og der er masser af varmt vand at lune sig på i servicebygningen, som I kan nyde efter en kold dag, hvis sneen skulle falde. I den hvide og ekstrakolde tid kan I låne kælke, så både børn og voksne kan suse ned af bakkerne og nyde campingferien i vinteren. Lyder det som en ferie for jer? Så klik ind på hjarbaek.dk, og læs mere om jeres muligheder for en hyggelig campingferie.