Sponsoreret

Er I på udkig efter nye stole, som kan passe perfekt rundt om familiens spisebord? På dette område er mulighederne mange, og der er masser af veje, I kan gå. Handler det for jer om kvaliteten af materialerne, navnet bag designet eller har I en forkærlighed for genbrug?

Invester i dansk design

Noget er af det, mange danskere tyer til, når de skal kigge på og investere i nyt interiør til boligen er designet – og særligt dansk design. De klassiske danske designere har gennem mange årtier skabt møbler, der stadig den dag i dag er at finde i mange hjem. De såkaldte designklassikere. En af dem er den populære Y-stol eller Ch24, som helt tilbage i 1950 kom på markedet blandt andre kendte designs – og som lige siden har været i produktion. Det er den danske designer, Wegner, der står bag stolens design.

Designkultur i god kvalitet

Når man køber en Y-stol, så kan man godt regne med, at kvaliteten er i orden. Hver enkelt stol består af mere end 100 led, hvoraf mange udføres i hånden af dygtige håndværkere. Stolene består af et stel i træ og af et sæde, der flettes af papirgarn. Stolens buede ryg- og armlæn udformes i ét stykke træ, som nænsomt bøjes ved hjælp af damp. Denne holdes på plads af det kendte Y, der udgør stolens ryg, som forbinder sæde med ryg- og armlæn. Idag finder du den kendte klassiker i et væld af farvesammensætninger og træsorter, men aldrig med kvaliteten som kompromis. Vælg eksempelvis mellem ask, bøg, eg og valnød eller få stolen lakeret i sort, hvid eller måske rød? Du kan med andre ord vælge den Y-stol, er passer bedst ind hjemme hos jer. Køb y stolen her – og bliv en dansk designklassiker rigere.