Sponsoreret

Grønne planter er blevet en del af næsten enhver moderne indretning. De sørger nemlig for højere luftfugtighed om vinteren. Derudover sørger de også for at rense luften i hjemmet. Med dekorative planter kan du pryde dit hjem og skabe fornyet grøn energi.

 

Placering af planter

Inden du giver dig i kast med indkøb af grønne planter, potter og kurve til planter, er det værd at overveje, hvor i hjemmet planterne skal placeres. Nogle grønne planter kræver nemlig meget lys, mens andre nærmest kan klare sig uden.

 

Skab grøn kunst

En plantevæg er et sjovt alternativ til et maleri. Hvis du mangler gulvplads til krukker og potter, kan du derfor sagtens inddrage væggene i boligen både i stuen, på badeværelset, i entréen og i soveværelset. Særligt soveværelset har godt af at få luften renset, så du sover bedre om natten, og det er præcis hvad grønne planter kan gøre.

 

Saml krukkerne

I stedet for at stille potteplanter hist og pist i boligen kan du i stedet skabe et tableau ved at placere dem i en klynge for eksempel på et bakkebord. Vælg forskellige planter, men hold krukkerne i samme farvenuancer for et mere stilrent look.

På webshoppen Hilmars.dk finder du et alsidigt udvalg af planter, krukker og meget mere, som alt sammen er af bedste kvalitet.