Sponsoreret

Er du på udkig efter en ny elevationsseng, er det vigtigt, at det er den helt rigtige for dig og dit soveværelse. En seng er altafgørende for din generelle trivsel, da en seng i høj grad påvirker din søvnkvalitet. Men hvad skal du være opmærksom på ved valg af en elevationsseng?

Hvilken størrelse skal sengen være i?

Først og fremmest skal du være opmærksom på, at du køber en elevationsseng i den rette størrelse. Det vil være ærgerligt at ende med en seng, der enten er alt for stor eller for lille til dit soveværelse.

Vær opmærksom på elevationssengens fasthed

Udover størrelsen skal du være opmærksom på, hvilke typer fjedre elevationssengen har. Fjedrene har en indflydelse på sengens fasthed, og hvilke du skal vælge kommer an på din kropsvægt. Hvis du eksempelvis vejer mere end 95 kilo, er det en fordel med multipocketfjedre, da disse er mere faste. Pocketfjedre er til gengæld et godt valg, hvis du vejer mindre.

Hvilken motor har elevationssengen?

Ved køb af en elevationsseng skal du tjekke, hvilken motor den bliver leveret med. Her er det en fordel at vælge en elevationsseng med en motor fra Linak. Linak er en dansk og anerkendt producent, der er kendt for at fremstille lydsvage, holdbare og effektive motorer. Det betyder, at din nyindkøbte elevationsseng holder i mange år.

Prøv elevationssengen inden køb

At købe en ny elevationsseng er en investering i en bedre nattesøvn. Det anbefales, at du ikke blot hurtigt prøver sengen, men vælger en forhandler, hvor du har mulighed for at afprøve sengen derhjemme i dit eget soveværelse.