Sponsoreret

Byg100.dk er dit online byggemarked, hvis formål er at sælge deres produkter til den bedst tænkelige pris og de tilstræber altid at have varerne på lager.

Hvis du er ejer af hus og have, så ved du, at byggemarkedet er din bedste ven. Men det er også en af de butikker, du kan tage op i igen og igen, fordi du glemmer noget, fordi du ikke kunne finde det, du skulle bruge, eller fordi du ikke kunne beslutte dig. Men hvad hvis du kunne handle alt det, du normalt køber i byggemarkedet, på nettet?

Byg100.dk er dit online byggemarked, som sælger alle slags mærkevarer indenfor byggerelaterede varegrupper og deres mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, når du besøger deres hjemmeside. Her kan du i ro og mag sidde og undersøge, hvad du skal have, i hvilket materiale og med hvilke mål, du kan læse om de forskellig produkter, og du kan ringe til kundeservice, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Byg100.dk adskiller sig tilmed fra andre danske detailkæder ved at tilbyde kunderne faste lave priser på alle de mange mærkevarer, de sælger. Det kan de gøre, fordi de importerer deres varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. De får varerne billigere end i Danmark, hvilket gør, at de også kan sælge dem langt billigere. Du kan altså spare 20-60 procent, når du køber dine varer hos Byg100.dk. 

Køb for eksempel BauMit ProContact i 25 kilos pose. Det er mineralsk klæber og armeringsmørtel til facadeisolering, og kan også anvendes til armeringspuds på mursten, porebeton, beton og pudsbærende plader. Hvis du bestiller dine produkter hos Byg100.dk, så kan du være sikker på hurtig levering, da de sender din pakke inden for 1-2 dage.