Sponsoreret

Mangler du nye høreapparater eller tilbehør dertil, så er Phonak en anerkendt virksomhed. Japebo forhandler et stort udvalg af deres produkter.

I over 100 lande verden over kan du finde produkter af Phonak, der er en global leverandør af høreapparater samt tilbehør og vedligeholdelse til høreapparater. Phonak er altid på forkant med den nyeste teknologi inden for udviklingen af høreløsninger. Hvis du har investeret i et høreapparat fra Phonak, betyder det, at du får et bredt udvalg af tilbehør at vælge mellem.

Japebo er forhandlere af et stort udvalg af Phonaks tilbehør til høreapparater. Phonak har eksisteret i over 70 år, og deres mange år i branchen gør, at de er blandt de førende virksomheder inden for udvikling af udstyr til hørehæmmede. Hvis du har et helt særligt behov, så kan du med sikkerhed finde en løsning fra Phonak, der kan hjælpe dig i din hverdag.

Japebo har selvfølgelig også trådløst tilbehør til høreapparater fra Phonak, så uanset om du skal bruge en mikrofon til bedre at kunne følge samtaler eller om du vil forbinde dine høreapparater til dit tv, så kan du finde det på hjemmesiden. Her er tilbehøret delt op i forskelllige kategorier, så det gør det nemt for dig at finde det, du leder efter.

Du kan bruge flere af de trådløse produkter fra Phonak i rigtig mange sammenhænge, men hvis du har et specielt behov, så findes der flere forskellige produkter, der er specialudviklede og skabt for at få mest muligt ud af dine høreapparater. Læs mere om Phonak her.