Sponsoreret

Med en smart og lun køredragt undgår du, at dit barn fryser i de kolde vintermåneder, når I skal afsted i bilen eller på cyklen om sommeren.

En dejlig varm køredragt er et must at have i din babys tøjsamling, da den er god, både når dit barn ligger i barnevognen, og som køredragt til bil- eller cykelturen. Nogle har endda to, da de altid har en ekstra liggende i vuggestuen eller hos dagplejeren.

Formålet med en køredragt er at holde din baby varm, både når dit barn sidder i autostolen, og når I bevæger jer fra huset til bilen og retur. Brug derfor en blød køredragt, fra når kulden sætter ind i efteråret, og til solen for alvor tager over igen sidst på foråret. Små børn har svært ved selv at regulere kroppens temperatur, og derfor er det vigtigt at holde de små babyfødder, ben, arme og overkrop varm – men ikke for varm. Derfor kan det være en fordel at vælge en køredragt i uld eller fleece.

Vælg den rette køredragt

Det er oplagt, at du bruger en køredragt til din baby, når han eller hun skal sove til middag udenfor i barnevognen. Er det koldt skal barnet have noget varmt og isolerende tøj på, som sørger for at luren ikke udvikler sig til en forkølelse – men er det lunt i vejret er det måske ikke nødvendigt med en heldragt. Derudover er køredragten også rigtig god at give på, når I skal ud at køre en tur. Enten i en kold bil eller med din baby som passager i en vogn efter cyklen.

Skal du ud og købe en køredragt til din baby, skal du være opmærksom på, at du kan få den med flere detaljer alt efter smag og behag.

Der er mange gode og bløde køredragter til børn at vælge imellem på Parcellet.dk. Tag et kig forbi webshoppen – her finder du køredragter i forskellige materialer såsom uld og uldfleece. Alle sammen fra de velkendte og populære børnetøjsmærker.