Sponsoreret

Danskerne har altid være kvalitetsbevidste. Dette ses mere og mere i indretningen af de danske hjem. Hvis du står og skal i gang med indretning af din stue med nye møbler, og er i tvivl om, hvordan du skal gøre, og hvilke møbler du skal have, så kan du her finde inspiration og gode råd til, hvordan du kan indrette efter netop dine personlige ønsker.

Der findes mere end én indretningsstil

Uanset om du går op i boligindretning eller ej, så kan det være svært og uoverskueligt at bevæge sig ud på det store marked af designermøbler. Der er nemlig rigtig mange forskellige møbler at vælge imellem, og de er alle i meget forskellige stilarter. Det er dog vigtigt at huske på, at der ikke kun findes én rigtig indretningsstil, når du skal indrette dit hjem. Indretning er personlig og du bestemmer derfor helt selv, hvilke møbler, lamper og interiør du skal have i dit hjem. Nogle ønsker at gå efter et neutralt look, hvor andre foretrækker at hive fest og farver ind i indretningen.

Italiensk design når det er bedst

Er du til spændende farver og møbler i ekstra høj kvalitet, så skal du kigge nærmere på det italienske mærke Kartell. Firmaet har siden deres etablering i 1949 opnået så stor en anerkendelse, at de i dag anses som en vigtig del af ikke bare den italienske men også den internationale designhistorie. Hos Tendensshop.dk finder du et bredt udvalg fra den italienske møbel- og interiørvirksomhed Kartell.