Sponsoreret

Hos PrimusDanmark.dk finder du et bredt udvalg af forskellige motorbøre. En motorbør bruges særligt til, når du skal flytte forskelligt tungt gods fra et sted til et andet. Den er lavet med hydraulisk tip, som gør det nemt at læsse gods af. Samtidig er det en maskine, som både er utrolig stærk men også stabil. Motorbøren er velegnet til kørsel på græsplænen, grusstier og flisebelægning.

 

Hydraulisk tip

Det smarte ved en motorbør er det hydrauliske tip, som betyder, at du ikke behøver at bruge dine kræfter på at læsse af. I stedet for at læsse godset af manuelt, sørger det hydrauliske tip ved hjælp af et lille håndtag for, at ladet på motorbøren løfter sig, så godset selv ryger af.

 

Motorbør på forskelligt terræn

En motorbør er også i stand til at køre på forskelligt terræn. Det eneste den kræver, er dog, at terrænet er nogenlunde jævnt. Har du derfor en grussti, en flisebelægning, store jordarealer eller et areal, som kun består af græs, er det ikke noget problem for en motorbør.

 

Hvor er det smart at bruge en motorbør?

Hvis du skal i gang med at bygge en ny carport eller en udbygning til dit hus, så er det en god ide at anvende en motorbør. Her bliver det nemlig nødvendigt at køre en masse jord og sten væk, og det kan være tungt. Særligt hvis det er jord fra et stort areal. En motorbør kan hurtigt hjælpe dig af med det overflødige jord og de tunge sten. Helt uden at du får ondt i din nakke, dine arme og din ryg.