Sponsoreret

Selvom solen er skøn, så kan det være dejligt med muligheden for en markise henover terrassen. Du kan bestille den og få den monteret hos Frirum.

På en lun sommerdag, hvor solen bager, kan det være rart med lidt skygge på terrassen. Eller på de lune sommeraftner, hvor du vil side og nyde et glas rosé, så kan markisen give læ og gøre det lidt lunere på terrassen. Der kan også være en dag, hvor det drypper eller regner, selvom det ikke er specielt koldt. Også her kan det være en fordel med en markise, for på den måde kan I godt sidde udenfor uden at blive våde. Og der er noget hyggeligt ved at kunne sidde og høre og se på regnet, der siler ned en sommerdag.

Der er altså mange gode grunde til at få en markise – den giver muligheder, som eksempelvis en parasol ikke kan klare. Hvis du kunne være interesseret i at få en markise på din terrasse, så er Frirum stedet at gå hen. Det er en virksomhed, der tilbyder kvalitetsmarkiser, og du kan selv vælge, om du gerne vil markere den selv eller du gerne vil have den monteret af en professionel. De har lavet en række vejledninger til dig, der vil gøre det selv, men de kan også sagtens gøre det for.

Ved montering af din markise skal du blot vælge den monteringstype, der passer til din bolig, sikre, at der er bæredygtigt underlag og at markisen får nok hældning og højde, så vand kan rende af. Bestil markise montering hos Frirum og læs mere om de forskellige monteringstyper alt efter hus.