Sponsoreret

Har du en kollega, en ansat eller en chef, der trænger til at blive hyldet, anerkendt eller mindet om hans eller hendes kompetencer og gode arbejdsindsats? En oplagt måde at gøre det på er ved at give en god firmagave. Hos Bach-promotion finder du et stort udvalg af firmagaver, som egner sig til forskellige anledninger.

Gaver, der passer til årstiden

Der er mange tidspunkter, hvor det vil være naturligt at give en god kollega eller en ansat en gave – såsom fødselsdag, jubilæum eller lignende. Men derudover er jul og sommer også naturlige tidspunkter, hvor det vil være helt oplagt at anerkende og glæde medarbejderne i din virksomhed. En julegave er selvskrevet i mange virksomheder – det kan være alt fra spiselige gaver, vin og delikatesser til boliginteriør, hobbyartikler og diverse velværeprodukter. Flere virksomheder kører også med sommergaver, som kan være en god måde at sende medarbejdere godt afsted på sommerferie. Overvej, hvem gaven er tiltænkt, og spørg eventuelt kollegaerne til råds, før du vælger en bestemt firmagave.

Personlige gaver til din kollega

Foruden de oplagte gavetraditioner så kan en firmagave også være passende i mange andre situationer – det kan eksempelvis være med et ønske om “god bedring”, “tak for samarbejdet” eller “tillykke med brylluppet”. Her kan man vælge at sende en fin gavekurv eller et par flasker vin, og kender du kollegaen ekstra godt, så kan du vælge en gave, der er mere personlig – såsom et sæt med velværeprodukter, lækre ting til boligen eller smykker. Det er med firmagaver, som det er med alle andre former for gaver – i sidste ende er det tanken, der tæller.