Sponsoreret

Microsoft Teams er virksomheders svar på brugervenlig software til digitalt samarbejde på den moderne arbejdsplads. Det konkurrerer med platforme såsom Slack, Google Hangout og Skype.

Hvad er Microsoft Teams?
Microsoft Teams er en kommunikationsapp bygget til virksomheder og enkeltpersoner som freelancere. Enhver, der vil samarbejde med andre på de samme filer, især dem, der bruger Office 365, kan bruge Teams som platform til at få jobbet gjort.

Appen har VoIP, tekst og videochat sammen med let konfigureret integration med Office og SharePoint alt sammen på en brugervenlig grænseflade.

Hvad gør Microsoft Teams?
Helt grundlæggende forenkler og kategorisere Microsoft Teams alle de forskellige interpersonelle interaktioner, der sker i en virksomhed med medarbejdere, der har brug for at kommunikere digitalt. Med dette værktøj effektiviseres vidensdeling, samarbejde og kommunikation på samme tid.

Fordelene er mange heriblandt:

    • Kommunikation og samarbejde sker præcis på de opgaver, der arbejdes på. Det giver mulighed for at foretage hurtigere og bedre beslutninger.
    • Fleksibilitet: Der er nemlig mulighed for at arbejde fra alle former for computere og mobile enheder.
    • Nemmere at samarbejde med et hav af medarbejdere eller klienter.
    • Optimering af arbejdsprocesser ved at integrere andre redskaber og værktøjer, der bliver brugt i virksomheden. Det kan eksempelvis være CRM, projektstyring eller Business Intelligence.

Microsofts Teams er nemt at komme i gang med. Når først systemet er oppe og køre, kan virksomheden oprette virtuelle møder og konferencer og begynde at oprette, redigere og dele filer fra Office 365 eller en hvilken som helst fillagringstjeneste, du vil integrere.