Sponsoreret

Som husejer og aktiv familiefar er der altid en havedag i vente. Hækken skal klippes, græsset skal slås, buske skal trimmes, blomsterbede skal luges og terrassefliserne skal renses for alger fra tid til anden. Og er der små børn i huset, skal de aktiveres, uanset hvordan vejret ser ud. Hvad end det er sommer, vinter eller en årstid midt imellem, så er der noget at tage fat i – og derfor kræver det også det rette overtøj til både varmt, koldt og vådt vejr.

Den rette outdoor-garderobe til efteråret

Når efteråret er over os, så følger der som altid både regn, vind og kulde med, og det har naturligvis også indvirkning på haven og så livet som husejer. Om efteråret er der mange, der beskærer træer, planter hæk og klargør haven til vinterfrosten. Der er med andre ord masser at gøre om efteråret, og derfor kan en god regnjakke og et par regnbukser, som kan holde dig varm og tør være en god investering netop nu. En sand outdoor-mand har naturligvis styr på udstyret – og hertil kommer også det rette overtøj.

Regnjakker, bukser og hele sæt findes i mange forskellige modeller og typer af materialer, og noget er mere egnet til havearbejde end andet. En god og tæt regnjakke, som holder alt vandet ude, er dejlig varm, men den kan samtidig være svær for kroppen at ånde i – og især, når du arbejder aktivt og bruger kroppen fysisk. Derfor kan det være en fordel at gå efter regntøj, der er åndbart, så din krop kan komme af med varmen, men holde fugten ude. Helly Hansen laver forskellige modeller, som både egner sig til fysisk arbejde og til mere stillesiddende situationer, hvor du bare gerne vil være sikker på, at der ikke kommer en eneste dråbe indenfor jakken. Hos Havhokeren.dk finder du et stort udvalg i kategorien: regntøj herre.