Sponsoreret

Er du på udkig efter en større lejlighed eller en mere SU-venlig husleje? I så fald har HD Ejendomme sandsynligvis lejligheden for dig. De har nemlig ledige lejligheder i alle prisklasser i stort set hele landet.

Er tiden kommet til en større lejlighed?

Er din lejlighed blevet for lille? Måske har du lige færdiggjort din uddannelse, og måske er det starten på et begyndende voksenliv? I så fald kan det være tid til at flytte ud af din studielejlighed, og netop den situation er der mange, der står i. Der er nemlig stor rift om de populære lejligheder rundt omkring i byerne. Hos HD Ejendomme har de et stort udvalg af leje lejligheder i mange forskellige størrelser og prisklasser, så det er muligt at finde noget for alle. Du kan selv tage et kig forbi hdejendomme.dk, så du kan se, om der er noget, der passer til dig og dine behov.

Mange muligheder med lejeboliger

Der følger mange fordele med en lejebolig. En af dem er, at du ikke binder dig mere end højst tre måneder til et sted ad gangen. Ifølge lejeloven er det nemlig det maksimale opsigelsesvarsel, med mindre andet er aftalt mellem lejer og udlejer. Det giver dig som lejer en rigtig god fleksibilitet, hvis din nuværende situation skulle ændre sig. Måske har du fået en kæreste, der skal flytte ind, eller måske skal der være plads til et børneværelse? En lejebolig er en oplagt mulighed, hvis du senere finder ud af, at du vil flytte til noget mere permanent, eller bare vil flytte andetsteds.