Sponsoreret

Skal du have gæster, hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af det, eller mangler du bare lidt til de hjemlige hyggeaftener? I så fald er Vista Alegre portvin måske lige det, du søger. Den kan nemlig nydes til mange ting, og så er det bare en portvin, du aldrig går galt i byen med. 

Skuffer aldrig

Måske kender du den allerede, måske har du for nyligt smagt den hos familie eller venner for første gang, eller måske er du på jagt efter inspiration til at smage noget nyt. Uanset om du kender den eller ej, så går du aldrig galt i byen med portvin fra Vista Alegre. Hos Havnens Vin & Tobakhus finder du et stort udvalg af Vista Alegre i forskellige størrelser og smage, der gør hver flaske unik. Et glas portvin kan nydes når som helst, og hver flaske er særligt god til bestemte kombinationer. Nyd eksempelvis et glas sammen med et stykke kage, chokolade, ost eller til risalamanden juleaften. Du kan også med fordel finde et glas eller to frem, hvis du sidder og nyder en kop kaffe eller måske en god cigar. Der er altid en god grund til at finde en god flaske portvin frem, og Vista Alegre skuffer aldrig.

Trædes til med de bare fødder

Vista Alegre-produktionen ligger helt inde i Dourodalen ved byen Pinhão i Portugal. Portvinhuset hedder Vallegre, og det ejes af familien Cunha Barros, der i fire generationer har været passioneret i produktionen af portvin. Druerne trædes til med de bare fødder i flere timer og får de allerbedste portvinskvaliteter. Nyd et glas Vista Alegre og få en enestående smagsoplevelse.