Sponsoreret

Uanset om I har været kærester i et par måneder eller gift i årevis, vil der komme et tidspunkt, hvor I har brug for nye aktiviteter til jeres dateaftener. Heldigvis behøver en romantisk aften ikke at være noget dyrt og ekstravagant.

 

I kan sagtens have det sjovt derhjemme og endda sjovere end, hvis I tog ud og spiste på en fancy restaurant. Disse idéer til en dateaften derhjemme er perfekte til par, som leder efter en inspiration til at hygge sammen uden, at det behøver at være noget stort.

 

Lav en lækker 3-retters menu med god vin

 

Først og fremmest kan du aldrig gå galt i byen med at lave en 3-retters menu til din partner, hvor der bliver serveret en god vin til alle retterne. Det kan eksempelvis være Chateau de Cayx vin. Sørg for at det ikke er mad, der tager alt for lang tid at lave, så I har mere tid sammen i hinandens selskab.

 

Skab jeres egen hjemmebiograf

 

At tage biografen er altid hyggeligt. Men det gør også, at I ikke rigtig kan snakke sammen. I stedet kan I lave jeres helt egen hjemmebiograf i sofaen eller sengen. Tag dynerne frem, put jeres mest komfortable tøj på og lav popcorn i mikroovnen. Så er I klar til den perfekte dateaften med en film, som I begge gerne vil se.

 

Hav en forkælelsesaften

 

Er I vilde med selvforkælelse, kan I lave jeres egen spa. I kan tage ansigtsmasker på, massere hinanden eller hvad end, I begge elsker. Ikke nok med at det er sjovt og hyggeligt, så kan I også have dybe snakke på samme tid.