Sponsoreret

Livet består en række flygtige øjeblikke. Hvor gode de end er, kommer de aldrig tilbage. Derfor bør vi for alt i verden gøre, hvad vi kan for at bevarer de øjeblikke, så de ikke løber ud af vores erindring.

 

Men at holde fast i minderne ved stædigt at tænke på dem, er som at fragte sand i sine knyttede næver. Jo hårdere du presser, jo mere presser du det ud. Heldigvis er der måder, vi kan arkivere vores minder på, så vi en dag i vores otium kan grave dem frem og mindes en tid med lykke.

 

Medierne

Kan du huske, hvad der skete da dit første barn blev født? Måske, hvis det var noget stort som da Danmark vand EM i 92. Men store avisforsider kan også vække minderne i os. De fleste mennesker kan for eksempel huske, hvor de var, da World Trade Center blev udsat for terrorangreb.

 

Gem derfor aviserne, fra dage du ønsker at huske. Du kan eventuelt ramme dem ind, hvis det er en dag, du gerne hyppigt vil mindes om.

 

Alternativt kan du købe et par A2 rammer, og lave en collage af forskellige avisoverskrifter fra en tid, der var særlig god for dig.

 

Med hjælp fra teknologien

Heldigvis kan maskinen gøre det, mennesket ikke selv kan: huske for evigt. Vi render alle sammen rundt med et kamera af mere end okay kvalitet i lommen. Vi behøver altså ikke længere huske, hvordan vores niece så ud, da hun blev født. Vi kan bare tage et billede af hende, og genkalde det senere.

 

Sørg derfor for at tage mange billeder, hvis du gerne vil have lidt at falde tilbage på. Sæt også tiden af en gang i mellem til at bladre igennem dine fotoalbum, og nyd, at du tog de billeder.