Sponsoreret

Det er enormt vigtigt at have styr på underlaget, hvis man skal lægge fliser, for ellers kan de risikere at skride. Det gør du med en pladevibrator fra Primus Danmark.

Hvis du skal anlægge terrasse eller anden flisebelægning, så er det meget vigtigt at huske, at underlaget skal være helt i orden, før du begynder. Det er faktisk første del i processen og om muligt også den vigtigste. For hvis ikke underlaget er plant og jævnt, så ender det med at give bagslag. Det har stor påvirkningpå holdbarheden af din flisebelægning, hvordan underlaget er, fordi fliserne hurtigt kan komme til at skride, hvis det ikke er jævnt, og så er hele arbejdet spildt.

Hvis du gerne vil undgå det spildte arbejde, så skal du bruge en pladevibrator, uanset om du er erhvervsdrivende eller gør-det-selv-mand i fritiden. En pladevibrator stamper og komprimerer det underlag, du kører den hen over, sådan at det bliver helt kompakt og kan bære vægt uden at synke. På den måde sikrer du, at fliserne bliver, hvor de skal og ikke synker eller kommer til at skride, når du har lagt dem.

PrimusDanmark.dk har et stort udvalg af pladevibratorer i god kvalitet til en rigtig god pris, de fleste med en motor fra Honda eller Lifan. Fælles er, at de alle er benzindrevne.

Hos PrimusDanmark kan du finde pladevibrator, der passer til dit behov. Du kan selvfølgelig også finde reservedele, hvis det blot er det, du mangler. Her kan du eksempelvis kigger under fanen ”Brugt Værktøj” i webshoppen, hvor du også kan finde brugte pladevibratorer, hvis du ønsker dem billigere.

Mangler du en pladevibrator, så køb den til en fornuftig pris her!