Sponsoreret

De verdenskendte sneaks fra Skechers kan du finde hos Rabøl Sko. Med et stort og bredt udvalg af de smarte og komfortable sneaks, er der god mulighed for, at du kan finde en sko, der passer helt og aldeles til din stil og dine behov.

Sneaks til hele familien

Det helt særlige, der får Skechers til at skille sig ud fra det store marked af sneaks, er uden tvivl kombinationen af flotte designs og en exceptionel komfort. Skoene fås både til piger og drenge, kvinder og mænd, så hele familien kan få glæde af ordentligt fodtøj. På websiden kan du finde et udvalg af sandaler, hjemmesko og sneaks til hverdag og sport.

Exceptionel komfort

I Nordjylland, nærmere Hobro, kan du finde den familieejede butik, der siden 1954 har prioriteret at finde den helt rigtige sko til hver enkelt kunde. Senere blev Rabøl Sko også til en webshop, og både der og i den fysiske butik, er de mange års erfaring med til at give medarbejderne et glimrende udgangspunkt for at give den bedste rådgivning. Sneaksene har indlægssåler af memory foam, der giver trykaflastning, så du lander blødt ved hvert skridt, og de forskellige ydersåler er tilpasset til forskellige formål. Blandt modellerne kan de ligeledes finde den sko, der passer lige præcis til din fod, hvilket betyder, at du kan få sneaks med ekstra støtte, stødabsorbering og en udvidet fleksibilitet. Både til børn og voksne kan du finde neutrale farver som sorte og hvide, og er du mere til mønstre og farver, fås de også i tern, med stjerner og som fadede mellem to farver. Der er altså sneaks for enhver, der ønsker en komfortabel sko.