Sponsoreret

Hvis du nu fik tilbuddet om en fri cykel, ville du så ikke takke ja? Men tro det eller ej, så har du faktisk muligheden for det. Med en cykel til fri afbenyttelse kan hverdagen i høj grad blive nemmere. Du kan nemt og enkelt komme til og fra arbejde eller komme fra A til B og klare daglige gøremål. Derudover er en cykel også miljøvenlig og giver dig god motion i hverdagen. Det er faktisk win win i flere situationer. Men hvordan får du så fat i sådan en fri cykel? Læs med her:

JOOLL kan tilbyde dig en fri cykel

JOOLL er en virksomhed og et koncept du skal kende til, hvis du ellers holder af at cykle. Med en JOOLL kan du nemlig få en ny og lækker cykel af din arbejdsgiver – fri cykel. Det er egentlig et meget simpelt koncept. Din arbejdsgiver skal blot lease en JOOLL og kan dermed stille den til rådighed for dig. Du vil derefter blive beskattet af leasingprisen over lønnen. I dette tilbud er der en serviceaftale og forsikring inkluderet.

Et grønt medarbejder gode

Endelig et medarbejder gode, som giver mening i flere sammenhænge. Du kan bruge cyklen lige så meget, som du ønsker – privat eller på vej til arbejde. JOOLL har mange forskellige cykler at vælge i mellem – både almindelige cykler, el cykler eller ladcykler. Du kan med andre ord få en cykel, som matcher dine behov, og som kan gøre din cykeltur meget mere sjov og behagelig.