Sponsoreret

Hvis du skal ud at fiske, er det oftest ikke nok bare at have dit almindelige tøj på. Det kan hurtigt blive både en kold og våd fornøjelse. Men hvad er det ideelle fisketøj? Læs med her.

På en fisketur er du udsat for naturens kræfter. Der er typisk ingen steder at gå i læ eller gå indenfor. Derfor er det vigtigt med tøj, der kan holde dig varm i mange timer, så fisketuren ikke bliver en kamp mod elementerne.

En god jakke

For det første er det vigtig med en god jakke, der kan holde dig varm hele dagen. Sørg for at den både er vind- og vandtæt. Firmaer som Patagonia, The North Face og Fjällräven laver rigtig gode jakker af høj kvalitet, som du kan bruge i mange år. Det er også en fordel med en jakke, der har mange lommer, så du nemt kan have dit fiskegrej med dig, når du går langs åen eller søbredden.

Bukser

Et par cowboybukser er ikke særligt praktiske på en fisketur. Hav altid et par regnbukser med, eller tag et par bukser på, der er vind- og vandtætte, og som kan holde til at blive beskidte

Sko

Fisketuren er heller ikke stedet at tage dit nyeste par sneakers på. Vælg nogle gode støvler eller gummistøvler, der kan blive beskidte og holde vandet ude.

Fiskevest

En fiskevest kan være en rigtig god ide. Den er hurtig at tage på ud over din almindelige jakke, og den har masser af lommer, så du kan have dit fiskegrej med dig overalt.