Sponsoreret

Efter en hændelse, ulykke eller skade kan det være svært at komme op på hesten igen – og indimellem kan det være nødvendigt med professionel hjælp. På Vejlefjord Rehabilitering hjælper man patienter med at finde vejen tilbage til hverdagen fra en funktionsnedsættelse ved hjælp af forskellige behandlingstilbud, faciliteter og ikke mindst de naturskønne omgivelser, der danner rammen om stedet. Rehabiliteringscentret er specialiseret i at hjælpe børn, unge og voksne, der oplever udfordringer efter hjerneskade, langtidssygdom eller operation.

Huset rummer et væld af forskellige fagligheder, der på tværs af hinanden sikrer, at ethvert behov, uanset hvor komplekst det er, kan tages hånd om. Derudover er evidensbaseret behandling et vigtigt fokuspunkt, som danner hele grundstenen for tilgangen til et hvert behandlingsforløb.

Du får hjælp til bedre livskvalitet

Vejlefjord Rehabiliteringscenter ligger midt i en naturskøn oase af vand og skov – og det er netop her patienterne kan lade batterierne op og få et pusterum fra træning og behandling. Ofte foregår træningen endda ude i naturen, hvor der er forskellige faciliteter beregnet til dette. Formålet med opholdet er altid at hjælpe patienten til at få livskvaliteten tilbage og blive rustet til at komme i gang med hverdagen igen. Der er ikke to forløb, der er ens, og derfor kan varigheden af opholdet og intensiteten variere fra patient til patient.

Foruden rehabiliteringscentret for voksne tilbyder stedet også Ny Fjordbo, som er et botilbud til unge med en medfødt eller erhvervet hjerneskade og/eller andre neurologiske lidelser. Vil du vide mere om, hvad Vejlefjord tilbyder? Læs meget mere om rehabilitering her.