Sponsoreret

Livet skal leves, og det kan være svært at være teenager i et målrettet uddannelsessystem. Der er store voksne beslutninger forude, ja. Ikke lige nu…

Det niende eller tiende skoleår kan være et helt rigtigt tidspunkt for at unge mennesker kan få prøvet kræfter med og også bare leget med. Et år til at udforske deres eget kreative og unikke talent. Der er et støttende fællesskab omkring eleverne på Øse Efterskole som ligger i Øse, nordvest for Varde, Vestjylland.

 

Trygt samvær med andre ligesindede kunstnerspirer kan være det der afgør hvilke interesser og talenter et ungt menneskes valg. Det er en stor glæde at opleve hvordan 1 plus 1 er 3 når man giver sit kreative talent fri og udfolder sig i et trygt fællesskab.

 

Øse er en sådan efterskole for den indre kunstner. Her er forskellige kreative linjer, kunst, musik, teater, film og animation og it. Der er altså kreative artsfæller i flere genrer, hvilket udgør dét der er unikt for hver enkel årgang på skolen. Hvert år sættes der forestillinger op, og hvert år på skolen er der altid et godt publikum i nærheden, eleverne skiftes til at opleve og at give feedback til hinanden.

 

Efterskolen kan være det sted hvor man måske møder sin nye performance gruppe, eller nye band, eller bare kreative venner for året eller livet. Under alle omstændigheder oplever eleverne at indgå i en større sammenhæng med sine idéer, sit instrument, sit udtryk eller stemme. Øse Efterskole holder løbende orienteringsaftener, hvor måske kommende elever kan møde nuværende elever og snuse til livet på efterskole.