Sponsoreret

Hos Woden finder du et utroligt lækkert udvalg af sko og sneakers. Wodens sko er ikke som alle andre, da der her er fokus på både design og bæredygtighed. Der er stort fokus på skandinaviske designværdier og kvalitetsmaterialer. Det betyder, at du er sikret en sko i høj kvalitet som betyder, at du får stor værdi for pengene.

Noget til enhver sneakers-elsker

Der er fodtøj for alle hos Woden – om du er til regulære sneaks eller trendy plateau sneakers, som du kan købe online her, så finder du uden tvivl noget, der får ønskelisten til at blive længere. Om du er til pangfarver eller de mere neddroslede og solide grundfarver til dine sko, så tjek udvalget ud. Der er virkelig noget for enhver.

Materialer af en anden verden

Det er ikke bare en helt normal sko man får, når man handler hos Woden. Skoene er inspireret af naturen og tager afsæt i bevidste holdninger i forhold til materialevalg og produktion. På dén måde kan du med sikkerhed vide, at miljøet er nøje tænkt ind, da din sko er blevet produceret, så både du og dine fødder kan have det godt. Det er nemlig ikke kun miljøet der nyder godt af disse materialer – det gør dine fødder også!

Med materialer som kork og naturgummi favner Wodens sko over en palette af gode materialer, som gør dine fødders hverdag bedre. Der er som minimum brugt 10% naturgummi i alle såler hos Woden. Derudover bruges der materialer som ægte læder og ruskind – ingen syntetiske materialer her!

Se mere online på Woden.dk hvor du kan købe alt fra plateau sko og sneakers til støvler og sko til børn!